30. ožujka 2015.

0 Voćni gumeni bomboni od nara/maline [BeautySweeties]

Voćni gumeni bomboni

Nastavljamo sa zadnjom recenzijom voćnih i gumenih bombona koje mi je BeautySweeties ustupio na isprobavanje, a o čijem brendu možete pročitati u uvodnom dijelu ovog posta da se ne ponavljam. Ukoliko vas zanimaju drugi proizvodi od ovog branda, možete pročitati moje recenzije jogurt krem pralina od šumskog voća i voćnih zvjezdica od dinje. A isto tako možete pronaći i druge recenzije na internetu.

U današnjem postu vam predstavljam voćne gumene bombone od nara / maline.
Nar se smatra "prirodnim simbolom plodnosti" - ovo super voće je vrlo voćno sa slatko-kiselim okusom. Duboka, crvena, sočna zrna su poznati po svojem osvježavajućem učinku. Bomboni su ručno izrađeni po tradicionalnom receptu iz kuće Johannes Lühders-a čija kvaliteta proizvoda datira još iz 1909. godine.

Najfinije voće je sačinjeno od 20% voćnog soka, 6% komadića voća, koenzima Q10, aloe vere i kolagena. Sadrži i vitamin E koji je jako dobar antioksidans te je zastupljen u većinskoj hrani koju unosimo u sebe. Bomboni ne sadrže konzervanse, gluten i umjetne okuse. Sve to stvara sliku vrhunske kvalitete i čiste prirode.

Nar u kombinaciji s malinom zajedno s jogurt pjenom omogućava našim okusnim receptorima prepoznatljiv, pun i izvrstan voćni okus.

Sastojci: glukozni sirup, šećer, želatina, koncentrat soka od šipka (8%), koncentrat jabučnog soka (6%), koncentrat soka kruške (6%), komadići maline (6%), limunska kiselina, prirodne arome, proteinska jaja, obrano mlijeko u prahu (1,5%), gel od aloe vere (0,015%), koenzim Q10 (0,015%), kolagen (0,015%), beta-karoten, biljno ulje, sredstvo protiv zgrušavanja, karnauba vosak.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Neto količina: 125 g
Proizvođač: BeautySweeties
Zemlja proizvodnje: Njemačka

Nutrition fact:
Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g:
Energetska vrijednost: 1417 kJ | 333 kcal
Proteini: 9,2 g
Ugljikohidrati: 73,8 g
- od toga šećeri: 41,7 g
Masti: 0,1 g
- od toga zasićene masne kiseline: <0,1 g
Dijetalna vlakna: 0,2 g
Natrij: 0,01 g
Vitamin E: 1,8 mg

Izgled vrećice voćnih bombona

Vrećica je na sličnom konceptu kao kod ostalih proizvoda te daje dojam slatkoće i 'moram ovo imati'. Iz otvorene vrećice dopire zamaman voćni miris tipičan za gumene bombone. Vrećica teška 125 grama nosi 25 voćnih i gumbenih bombona.

Uzmi me, otopi i bit ću tvoj najslađi sok!

Bombon se sastoji od želatinastog dijela obojen prozirno-narančastom bojom s uronjenim komadićima voća i pjenastog dijela od jogurta.
Slatkasti su i blago kiselkasti kako se bomboni tope na jeziku oslobađajući voćne komadiće uronjene u želatini. Tekstura bombona je gumena i lako se gricka iako malo teže jer se lijepe za zube pritom aktivirajući voćnu bombu raznih okusa. Moja definitivna preporuka je - topljenje jer se time produžuje užitak u ovim poslasticama koje su, usputno rečeno, odlične i za djecu! Topljenje bombona sa svojim prefinim okusima je zaista spor! Znate li da sam ja svojih 12 komada topio punih sat vremena? Neviđeni užitak, užitak i užitak! :) Jogurt pjena je manje slađa, ali isto topiva iako je ona zadnja koja isprati želatinu u vječni slap do mojeg želuca pa vrlo često završi pod raljama mojih zubi. Sorry, pjeno! :(

Sada kada sam isprobao jednu od svakih vrsta BeautySweeties prirodnih slatkiša i kada bih ih morao rangirati po kvaliteti i zadovoljstvu, moja lista bi bila ovakva:

1. Voćni gumeni bomboni od nara/maline
2. Jogurt krem praline od šumskog voća
3. Voćne zvjezdice od dinje

Ovih putem, htio bih se najljepše zahvaliti BeautySweeties (Heka Natura) na ovoj suradnji kao i prilici za isprobavanjem njihovih proizvoda izvorno proteklih od prirodnih sastojaka vrhunske kvalitete.

Osim okusa nara/maline, dolaze i u okusima šumskog voća i manga/breskve. A iste možete nabaviti putem ljekarni ili po web shopovima s početnom cijenom koja se kreće od 19,58 kn.

0 comment(s):

 

Slatka recenzija © 2022 | Predložak kreirao O Pregador | Pokrenuo Blogger Templates