22. ožujka 2015.

0 Jogurt krem praline od šumskog voća [BeautySweeties]

Jogurt krem praline

Nedavno sam saznao za zanimljivu stranicu BeautySweeties koja me privukla fotografijama njihovih slatkiša te je bio presudan trenutak za Like na njihovoj stranici. S vremenom sam uočio njihov status u kojem su ponudili suradnju blogerima koji bi htjeli isprobati BeautySweeties slatkiše i s vremenom napisati dojmove. Ovo sam smatrao sjajnom prilikom, a i jer su me zanimali kakvog su okusa slatkiši koji su potpuno prirodni. Kada biste ljudima spomenuli potpuno prirodne slatkiše bez ikakvih dodanih sladila, boja, konzervansa i umjetnih aroma - njihovi komentari bi bili zasigurno kako takvi slatkiši ne mogu biti fini. Poslali su mi paketić na testiranje, a iz paketića su ispale tri vrećice njihovih slatkiša - jogurt krem praline od šumskog voća koje ću danas recenzirati, voćne bombone s narom/malinom i voćne zvjezdice od dinje.

Dakle, BeautySweeties su rezultat njemačke proizvodnje u čijim proizvodima možemo uživati zahvaljujući Heka Natura. Njihovi slatkiši ne sadrže nikakve umjetne okuse, boje, konzervanse i sladila te dolaze s koenzimom Q10 koji je važan po našem tijelu te djeluje u svojstvu snažnog antioksidanta i energetskog posrednika s ciljem ublaživanja i zaustavljanja procesa starenja; kolagenom koji predstavlja protein te ima ključnu ulogu u izgledu naše kože te je odgovoran za usporavanje napretka naših bora, suhoće, celulita i narušenog stanja na koži te aloe verom koja je nazvana kao i biljka lijek za sve s ogromnom ljekovitom moći.

Jučer sam isprobao jogurt krem praline od šumskog voća te vam donosim vlastite dojmove.

Jogurt krem praline od šumskog voća (ambalaža)

Pokušat ću prevesti s njemačkog jezika na naš jezik koliko god mogu i umijem uz pomoć Google prevoditelja. :)

Deklaracija:
Açai bobica se smatra "tajnom prirode". Super voće sočnog okusa dozrijeva na Açai palmama u prašumama Brazila.
U kombinaciji s šumskim voćem, jogurt krem praline daju prepoznatljiv, pun i izvrstan voćni okus.
Najfinije praline dolaze s 56% bijele čokolade, 44% açai/šumskog voća/obranog mlijeka/jogurt kreme, koenzimom Q10, aloe verom, kolagenom i komadićima voća.
Svi sastojci su iz prirodnog porijekla.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Neto količina: 75 g
Proizvođač: BeautySweeties
Zemlja proizvodnje: Njemačka
Sastojci: šećer, kakao maslac, biljno ulje, puno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, obrani mliječni jogurt u prahu (3,9%), komadići borovnice (glukozni sirup, zamrznute borovnice (0,8%), ekstrakt açai voća u prahu (0,3%), osušene borovnice (0,1%), osušena kupina (0,1%), maltodekstrin, kolagen (0,015%), aloe vera (0,015%), koenzim Q10 (0,00375%), emulgator lecitin (soja, suncokret), limunska kiselina, prirodne voćne arome s drugim prirodnim okusima.

Nutrition fact:
Prirodna hranjiva vrijednost u 100 g: 
Energetska vrijednost: 2393 kJ | 574 kcal
Proteini: 5,8 g
Ugljkohidrati: 54,4 g
- od toga šećer: 51,8 g
Masti: 37,0 g
- od toga zasićene masne kiseline: 20,6 g
Dijetalna vlakna: 0,4 g
Natrij: 0,09 g

Oblik i ambalaža jogurt krem pralina

Ove jogurt krem praline dolaze u vrećici simpatičnog izgleda i dizajna koji mame na otvaranje i degustaciju. Vrećica zajedno sa svojih 12 jogurt krem pralina teži 75 g što dovodi do zaključka kako svaka jogurt krem pralina teži oko 6 grama. Moram primijetiti da je po otvaranju iz vrećice izašao pomalo čudan miris koji ne bih znao definirati. Praline su omotane folijom s nazivom brenda s obojenim rubovima na krajevima mašnica što daje simpatičan izgled i dojam. Skidanjem folije s praline, iznenadio sam se kada sam shvatio da boja pralina nije identična onoj s ambalaže, odnosno boja pralina s ambalaže je roza dok je u mom slučaju nježnosmeđa boja što me nije omelo u daljnjoj želji za degustiranjem. :) Pralina je jajastog oblika s ravnim dnom s unutrašnjim udubljenjem te su me podsjetile na ona čokoladna uskršnja jaja omotana u raznobojnim aluminijskim folijama. Tamne točkice vidljive na površini praline su komadići voća.

Kada sam stavio pralinu u usta, točnije na jezik, dobio sam početan osjećaj kako se radi o finoj bijeloj čokoladi koja se predivno miješa i topi pod toplinom jezika. Topljenjem se dolazi do dojma kako se radi o finom mliječnom pudingu, a pod jezikom osjećaju se točkice koje oslobađaju okus šumskog voća.

Što se tiče grickanja, to je malo teže izvedivo jer zubi pobjegnu što bi jednostavno bio - grijeh! Ove praline su jednostavno određene da što duže traju - topljenjem i plesom na okusnim pupoljcima smještenih na jeziku. Sveukupno se postiže tropski osjećaj koliko su praline ukusne. Nisu suviše slatke i taman su izbalansirane što se tiče slatkoće.

Nisu previše kalorični tako da možete uživati u njima bez bojazni kako ćete uskoro osjetiti na svojoj kilaži. Dakle - ovi slatkiši su izvrsni ukoliko težite zdravom stilu života.

Praline možete nabaviti u ljekarnama ili u online shopovima, a cijena se kreće od 24 kn.

*PR uzorak
(recenzija je napisana s iskrenim mišljenjem bez obzira na ustupljeni proizvod)

Do iduće recenzije još BeautySweeties proizvoda, lijepo vas sve pozdravljam. :)

0 comment(s):

 

Slatka recenzija © 2022 | Predložak kreirao O Pregador | Pokrenuo Blogger Templates