6. travnja 2015.

0 Mliječna čokolada s cijelim lješnjacima [Kandit]

Čokolada s cijelim lješnjacima

Deklaracija:
MLIJEČNA ČOKOLADA S LJEŠNJAKOM
Sastojci: šećer, lješnjak (min. 20%), kakaov maslac, obrano mlijeko u prahu, kakaova masa, sirutka u prahu, maslac, pasta lješnjaka, emulgator sojin lecitin, aroma vanilin.
Mliječna čokolada sadrži: kakaovi dijelovi: 30% min., suha tvar mlijeka 18% min.
Može sadržavati badem, kikiriki, bjelanjak jajeta i gluten u tragovima.
Zemlja porijekla: Hrvatska
Proizvođač: KANDIT d.o.o.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu

Nutrition fact:
Prosječna hranjiva vrijednost u 100g
Energetska vrijednost: 2422 kJ | 582 kcal
Masti: 40 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 17 g
Ugljikohidrati: 46 g
- od kojih šećeri: 42 g
Bjelančevine: 8 g
Sol: 0,20 g

Ambalaža i dizajn čokolade

Ovu čokoladu sam ulovio na polici gdje su bili smješteni proizvodi sniženi za 50% zbog kratkog roka trajanja i naravno da sam morao ugrabiti jednu čokoladu za sebe. Ne mogu odoljeti čokoladama s cijelim lješnjacima!

Ova čokolada dolazi sa svojih 100 g u simpatičnoj ambalaži na kojoj prevladavaju zelena i crvena boje te je upakirana u aluminijskoj foliji. Cijela čokolada dolazi s 24 kockica poredane u 6 redova od kojih svaki red ima po 4 kockice. Kockice na sebi imaju logo brenda ~ Kandit i znak kakaovca.

Miris ove čokolade je baš mliječan. U samu čokoladu su uronjeni cijeli lješnjaci ostavljajući reljefni osjećaj pod prstima. Teksturom je pomalo tvrda čokolada, a divno topljiva pod toplinom jezika. Kako se čokolada topi, lješnjaci se oslobađaju spremni za grickanje. Cijeli lješnjaci su pomalo tvrdi, ali u kombinaciji s čokoladom daju finu orašastu poslasticu s tragovima čokolade.

Pogled izbliza

Dosta je slatka što nas ne treba začuditi obzirom da su masnoće i šećeri ponegdje na istom mjestu. Ova kvalitetna čokolada je dosta slatka i teško da u njoj nećete moći uživati. :) Moja preporuka!

0 comment(s):

 

Slatka recenzija © 2022 | Predložak kreirao O Pregador | Pokrenuo Blogger Templates