2. veljače 2015.

0 Honey Crunch [Kandit]


Prošle su više od dvije godine od mog zadnjeg posta. U tom razdoblju sam dobio svoj prvi posao što je značilo selidbu u drugo mjesto, a s time i prevelik obujam posla koji mi jednostavno nije ostavio slobodnog vremena za pisanje daljnjih recenzija slatkih poslastica. Nakon što mi je istekao Ugovor o radu, nedugo nakon toga sam počeo raditi drugi posao koji mi također nije ostavljao previše slobodnog vremena, a i bilo je malo lijenosti u igri ako ćemo već iskreno. :-) Sada trenutno imam previše slobodnog vremena pa ću se prihvatiti nastavka ovog bloga. Današnji post nakon toliko dugo vremena posvećujem jednoj čokoladi koju sam ulovio na fantastičnom sniženju.

Deklaracija:
MLIJEČNA ČOKOLADA S PŠENICOM I MEDOM 
Sastojci: šećer, ekspandirana pšenica s medom min. 20% [pšenica (50%), šećer, glukozni sirup med (2%), biljno ulje (uljana repica), karamel], punomasno mlijeko u prahu, kakaov maslac, kakaova masa, biljna mast (palma, shea), emulgator sojin lecitin, aroma vanilin.
Može sadržavati lješnjak, badem, kikiriki i bjelanjak jajeta u tragovima.
Mliječna čokolada sadrži: kakaovi dijelovi: 29% min., suha tvar mlijeka 21% min.
MLIJEČNA ČOKOLADA SADRŽI BILJNE MASTI UZ KAKAOV MASLAC.Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom
Neto količina: 80 g
Proizvođač: KANDIT d.o.o.
Zemlja podrijetla: Hrvatska

Nutrition fact:
Prosječna vrijednost u 100 g:
Energetska vrijednost: 2141 kJ | 511,3 kcal
Masti: 25,4 g
- od toga zasićene masne kiseline: 16,0 g
Ugljikohidrati: 62,4 g
- od toga šećeri: 54,7 g
Bjelančevine: 8,18 g Sol: 0,13 g

Čokolada dolazi u ambalaži crvene boje sa sjajnim efektom. Na ambalaži je vidljiva informacijska podloga o sastojcima i nutritivnim vrijednostima čokolade kao i slika čokolade s rižom i medom koja plijeni pogled i mami na degustaciju.

Otvaranjem ambalaže, osjeća se miris kvalitetne čokolade sa žitaricama. Čokolada sa svojih 80 g sadrži sedam redova. Na vrhu se može vidjeti čokolada s natpisom Kandit, a na dnu su rižine žitarice okupane tragovima čokolade i prelivene tankim slojem meda jer su rižine žitarice mjestimično žute boje.

Kliknite za veći pregled

Grizom čokolade, iznenadilo me kako je čokolada iznimno čvrsta i pucketava što je dokaz kvalitetne čokolade. Puno je slađa i primamljiva te je osjetniji i vidljiviji trud koji se uložio tijekom proizvodnje. Rižine žitarice zajedno s medom su hrskave i daju mjesta grickanju. Čokolada se bez problema topi na jeziku dajući posebnu aromu mjestimične karamele i meda. Sveukupno gledajući, sama čokolada sa rižinim žitaricama i medom nije suviše slatka već je onako taman... slatka hrana za dušu!

Mjesto kupnje ovog proizvoda: Konzum
Cijena ovog proizvoda: 3,99 kn (akcija) / 80 g
Kvaliteta ovog proizvoda: Spoj čokolade, karamele, rižinog stiropora i meda - blaženstvo!

0 comment(s):

 

Slatka recenzija © 2022 | Predložak kreirao O Pregador | Pokrenuo Blogger Templates