8. veljače 2015.

0 Confettino [Kandit]

Confettino čokolada

Prije par godina, ova čokolada se pojavila na tržištu i svojom pojavom je zaplijenila pozornost većina kupaca. Confettino grickalice odmah aktiviraju uspomenu na djetinjstvo kada smo ove poslastice mogli kupovati u onim uskim visokim kartonskim kutijicama s poklopcem. Lijepa uspomena na samo djetinjstvo uz ove grickalice me nije morala dugo uvjeravatu u kupnju ove čokolade. Lijepo je ponekada aktivirati neke uspomene i podsjećati se dobrih zadovoljstva u životu. :-)

Dakle, radi se o čokoladi Confettino koja je izašla iz Kandit tvornice zajedno s mnogim drugim prijateljima: Keksom, Nugatom, Grožđicama & Kikirikijima, Mlijekom, Lješnjakom itd.

Deklaracija:
MLIJEČNA ČOKOLADA S DRAŽE PROIZVODOM (15%)
Sastojci: šećer, kakaov maslac, obrano mlijeko u prahu, kakaova masa, sirutka u prahu, maslac, pasta lješnjaka, punomasno mlijeko u prahu, biljna mast (palma, shea), emulgator sojin lecitin, kukuruzni škrob, bojila: titanov dioksid, kurkumin, bakreni kompleks klorofilina, antocijanini i karmin, zgušnjivač guma arabika, aroma vanilin, glukozni sirup, tvari za poliranje: pčelinji i kamauba vosak.
Mliječna čokolada sadrži: kakaovi dijelovi: 30% min., suha tvar mlijeka 18% min.
Može sadržavati badem, kikiriki, bjelanjak jajeta i gluten u tragovima. 
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom.
Neto količina: 100 g
Proizvođač: Kandit d.o.o.
Zemlja podrijetla: Hrvatska

Nutrition fact:
Prosječna vrijednost u 100 g:
Energetska vrijednost: 2272,4 kJ | 544 kcal
Masti: 30,5 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 18,2 g
Ugljkohidrati: 59,1 g
- od kojih šećeri: 55,1 g
Bjelančevine: 7,2 g
Sol: 0,25 g

Čokolada sa svojih 100 g dolazi u mekanom i sjajnom papiru s vrlo zanimljivim dizajnom kao što vidite na slici. Na ambalaži su dugine boje najupečatljivije jer skreću pozornost na čokoladne grickalice, tj. confettino poslastice raznih boja ispod čije se boje nalazi čokoladni užitak. Otvaranjem ambalaže, vidimo kako cijela čokolada ima 6 redaka s time da svaki redak ima 4 kockice. Svaka parna kockica na vrhu sadrži otisak naziva brenda - Kandit dok svaka neparna kockica sadrži znak kakaovca. Cijela čokolada u sebi sadrži uronjene Confettino grickalice raznih boja što dodatno uljepšava izgled i produžuje užitak u samoj čokoladi. Mjestimično su s vrha i dna vidljivi tragovi obojenih Confettino poslastica.

Confettino čokolada s vrha i dna

Čokolada se fino otkida jednim grizom i divno se topi u ustima koliko je umjereno slatka, a Confettino kuglice se oslobađaju iz stiska uronjene mliječne čokolade i kreću se na jeziku topeći se otkrivajući čokoladu ispod svoje vanjštine. :-) Poneke kuglice se uspiju topiti, dok se poneke ipak nađu pod zubima gdje pucaju u sitne komadiće zajedno s čokoladom.

Na tržištu postoje čokolade s Confettino poslasticama raznih brendova, ali bojim se da Kanditovu čokoladu nitko ne može zamijeniti po svojoj kvaliteti i visokim udjelom kakaovih dijelova koje čokolada sadrži u sebi.

Mjesto kupnje ovog proizvoda: Konzum
Cijena ovog proizvoda: 3,99 kn (akcija) / 100 g
Kvaliteta ovog proizvoda: Odlična u kombinaciji s Confettino poslasticama. Uvijek joj se vraćam!

0 comment(s):

 

Slatka recenzija © 2022 | Predložak kreirao O Pregador | Pokrenuo Blogger Templates